Om os

Velkommen til HTC-Biler Hadsten A/S

HTC-Biler er et privatejet, mindre værksted med 8 ansatte, som gør det muligt at have en tæt kontakt til den enkelte kunde og dermed tilbyde den bedste service. Vi er autoriseret Volkswagen og Skoda Servicepartner, og ingen opgave inden for Volkswagen og Skoda er for lille eller stor. 

Specialiseret personale og stort reservedelslager

Vores mekanikere har hvert deres speciale, så vi tilsammen kan tilbyde den bedst tænkelige service. Samtidig er hver enkelt medarbejder på kursus minimum 5 dage om året, så vi altid har den viden, der skal til for at kunne servicere og reparere din Volkswagen eller Skoda.

Vi sørger for at have det sidste nye værktøj og de nyeste testere. Dette gør arbejdet meget mere effektivt og dermed billigere for kunden. Som man siger: Værktøjet gør det halve af arbejdet.   

Vi samarbejder med de fleste leasingselskaber, og vores kunder nyder godt af, at vi har et stort reservedelslager.

Forsikringsskader og gratis lånebil

Vi reparerer alle former for forsikringsskader – for alle selskaber. Og så tilbyder vi altid gratis lånebil ved forsikringsskader.

Brugte importbiler – vi skaffer det du leder efter

Vi har et bredt udvalg af brugte importbiler og kan derfor altid præsentere vores kunder for en stor variation af biler i alle prisklasser. Og hvis ikke vi skulle have det, du leder efter, så skaffer vi det.

Vi har siden 2005 hjulpet kunder med at importere biler på bestilling. Vi beregner selv afgiften og kan derfor indregistrere bilerne meget hurtigt.

Søger du råd og vejledning til bilkøbet, står vi også altid klar med svar på dine spørgsmål, og vi giver gerne en professionel vurdering af, hvilken type bil der passer bedst til dine behov.

Vaskehallen – plads til de fleste

Vores vaskehal er 250 cm bred og 270 cm høj og kan tage de fleste store varebiler. Vi har højtryksrenser til forspul af bilen og specielle hjulbørster, så du kan gøre dine fælge rene. Samtidig sørger vores højtryksspul for at dine alufælge ikke bliver matte. Og så har vi gratis støvsuger.

Vaskehallen er åben alle dage mellem kl. 6 og 22.

Vaskeklubben – kun fordele

Meld dig ind i vaskeklubben, og få op til 50 % rabat på din bilvask. 

Det er gratis at være medlem, du slipper for vaskekort, og du får flere vaske at vælge imellem. Kort sagt: kun fordele!

Det eneste, du skal gøre, er at taste registreringsnummeret på bilen og en 4-cifret kode efter eget valg, og så vælge den vask du ønsker. 

Din konto kan fyldes op i vaskehallen, og maskinen tager både Dankort og Visa. Du kan også komme ind til os i åbningstiden, så gør vi det for dig.

Lokalsamfundet 

Vi mener, at der er vigtigt at bakke op om lokalsamfundet. Derfor støtter vi vores lokale sports- og handicapforeninger og forsøger samtidig at bruge vores lokale forretninger så meget som muligt.

HTC-Bilers historie

Vi glæder til at tage imod dig og din bil.

HTC-Biler Hadsten A/S

HTC-Biler Hadsten A/S

Kontaktinformationer

HTC-Biler Hadsten A/S
Kirkevej 67
8370 Hadsten

Tlf.: 86 98 24 55 eller Ring mig op
CVR: 84761214
E-mail: hadsten@skodaservice.dk

Åbningstider

I dag 07:30 - 16:30
Torsdag 07:30 - 16:30
Fredag 07:45 - 13:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 07:30 - 16:30
Tirsdag 07:30 - 16:30

I dag 07:30 - 16:30
Torsdag 07:30 - 16:30
Fredag 07:30 - 13:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 07:30 - 16:30
Tirsdag 07:30 - 16:30

I dag Lukket
Torsdag 07:30 - 16:30
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag Lukket
Tirsdag 07:30 - 16:30