ŠKODA sætter spurten ind før Tour de France

Med kun godt to uger til Tour de France holder ŠKODA-forhandlerne åbent hus med attraktive Tour de France-udstyrsmodeller, samtidig med at ŠKODA Tour de France Studio slår dørene op i hjertet af København.

De seneste måneder har budt på sponsorater af danske amatørcykelløb, lancering af en eksklusiv kollektion cykeltøj i samarbejde med Rapha Copenhagen og en igangværende Tour de France-quiz, hvor man kan vinde en valgfri ŠKODA i et år. Nu sætter ŠKODA Danmark spurten ind, inden Tour de France starter i København om godt to uger.

I den kommende weekend 18.-19. juni holder alle ŠKODA-forhandlere åbent hus for at fejre det forestående Tour de France. Det sker med to attraktive Tour de France-modeller til skarpe priser og goodiebags med heppe-merchandise og magasinet Part of the Tour.

SCALA Tour de France

SCALA Tour de France er en sportslig og rummelig hatchback med det udstyr, man gerne vil have i en ny bil. Man får bl.a. fuld LED-forlygter med drejelys, fuld LED-baglygter med animeret blinklys, Bolero-radio med 8 højttalere, Apple CarPlay, 2-eget multifunktionslæderrat, parkeringssensor bag, lysassistent med regnsensor og vejbaneassistent. Altsammen til vejledende priser fra 219.995 kr.

KAMIQ Tour de France

KAMIQ Tour de France er en rummelig urban SUV med et frækt design og masser af udstyr. Den har bl.a. 16” alufælge og fuld LED-forlygter, ligesom den har fuld LED-baglygter med animeret blinklys, Bolero-radio med 8 højttalere, Apple CarPlay, 2-eget læderrat, parkeringssensor bag, lysassistent med regnsensor og vejbaneassistent. KAMIQ Tour de France har en vejledende pris fra 232.995 kr.

ŠKODA Tour de France Studio

Der er også god mulighed for at komme i Tour de France-stemning i hjertet af København, for samtidig med ŠKODA-forhandlernes åbent hus åbner ŠKODA Tour de France Studio på Vesterbrogade 1A – det ene hjørne af Industriens Hus. Her kan man op til og under de danske etaper i Tour de France se, hvordan den røde løbsdirektørbil ser ud i form af elbilen ENYAQ iV, ligesom man kan opleve den helt nye ENYAQ COUPÉ RS iV, der snart kan prebookes på skoda.dk.

ŠKODA elsker cykelsport

ŠKODAs passion for cykling går tilbage til starten af virksomhedens historie. Boghandleren Václav Klement og smeden Václav Laurin var begge begejstrede for cykler, så i 1895 begyndte de først at reparere og siden at producere dem i Mladá Boleslav – 10 år inden deres første bil kom på gaden.

Selvom man i dag kender ŠKODA for fire hjul, er kærligheden til de tohjulede intakt. Det kommer først og fremmest til udtryk ved, at ŠKODA på 19. år er hovedsponsor af Tour de France. Hele 250 biler stiller ŠKODA til rådighed for verdens største cykelløb, samtidig med at ŠKODA også sponsorerer løbets grønne pointtrøje.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk