ŠKODA Danmark udnævner ny direktør

ŠKODA Danmark udnævner ny direktør

Det er i dag blevet offentliggjort, at ŠKODA Danmark har udpeget deres nye direktør. Thomas Bruun, der kommer fra en stilling som salgsdirektør i Volkswagen, er fra 15. november ny direktør for et af landets hurtigst voksende bilmærker.

ŠKODA Danmark har udpeget deres nye direktør. Den nye mand i spidsen for ŠKODA Danmark bliver 49-årige Thomas Bruun, der er fundet internt i koncernen. Han overtager fra Michael Ebeling, der er startet som direktør for Volkswagen.

Det er en erfaren herre med stort kendskab til bilbranchen, der fremover skal være direktør for ŠKODA Danmark. Thomas Bruun har senest siddet som salgsdirektør i Volkswagen, og han har tidligere været adm. direktør for Opel Danmark i mere end ti år.

“Det er med stor begejstring, at jeg har takket ja til jobbet, og jeg er spændt på at skulle arbejde med et af de hurtigst voksende brands herhjemme. ŠKODA har i de seneste år gennemgået en spændende udvikling, og er samtidigt lykkes med en fortælling med kulturelle værdier som tid, råderum og familie, der differentierer mærket fra andre bilmærker. Den positive udvikling ser jeg frem til at sætte endnu mere fart på,“ fortæller Thomas Bruun. Han fortsætter:

“ŠKODA kommer til at fylde en masse for mig, men også i offentligheden som mobilitetspartner for den næststørste begivenhed nogensinde på dansk jord, når Tour de France starter i Danmark til juli 2022. Det bliver helt særligt.”

Erfaren bilmand som ny direktør

Thomas Bruun kender bilbranchen indefra, og adm. direktør i Skandinavisk Motor Co, Lars Kornelius, har store forventninger til den nye direktør.

“ŠKODA Danmark får en energisk og resultatorienteret herre ind, der kender huset godt, og som har leveret imponerende resultater hos Volkswagen. Thomas har vist, at han både har stærke salgskompetencer og sans for strategi og udvikling af forhandlernetværk. Desuden vil elektrificering og digitalisering, som mærket allerede har taget hul på med introduktionen af ŠKODA ENYAQ, også komme til at fylde en stor del af det strategiske arbejde,” siger Lars Kornelius.

Thomas Bruun overtager formelt posten som direktør den 15. november 2021.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk